Karya Residensi sebuah lagi projek berprestij yang dibangunkan ole Selaman Sejati Sdn Bhd. Projek ini terletak di Jalan Kota Raja, Klang Selangor Darul Ehsan dan ianya adalah berhadapan Sekolah Menengah Agama Tinggi Sultan Hishamuddin, Klang. Berkeluasan 17 ekar, tapak asal projek ini adalah tapak istana lama iaitu Istana Alam Shah.

HABIS DIJUAL

161 UNIT TERES DUA TINGKAT

Karya Residensi mengandungi 161 unit Teres Dua Tingkat merangkumi 5 jenis saiz rumah untuk memenuhi kehendak pelbagai kategori pembeli dan ianya direkabentuk bersesuaian mengikut gaya kehidupan terkini. Karya Residensi boleh diakses melalui lebuhraya utama di Lembah Klang iaitu Lebuhraya Persekutuan dan Kesas. Kemudahan lain yang sediada termasuklah sekolah rendah dan menengah, hospital dan ianya tanya 2-5 KM sahaja daripada bandar Klang. Untuk Tujuan Membeli barang keperluan harian, Pasaraya Giant Jalan Kebun adalah sangat berdekatan. Bagi mereka yang selalu menggunakan khidmat komuter, kemudahan komuter ini terletak 2.5KM sahaja daripada taped projek.

KARYA RESIDENSI

DAFTAR MINAT?

Karya Residensi mengandungi 161 unit Teres Dua Tingkat merangkumi 5 jenis saiz rumah untuk memenuhi kehendak pelbagai kategori pembeli dan ianya direkabentuk bersesuaian mengikut gaya kehidupan terkini.

Karya Residensi boleh diakses melalui lebuhraya utama di Lembah Klang iaitu Lebuhraya Persekutuan dan Kesas. Kemudahan lain yang sediada termasuklah sekolah rendah dan menengah, hospital dan ianya tanya 2-5 KM sahaja daripada bandar Klang. Untuk Tujuan Membeli barang keperluan harian, Pasaraya Giant Jalan Kebun adalah sangat berdekatan. Bagi mereka yang selalu menggunakan khidmat komuter, kemudahan komuter ini terletak 2.5KM sahaja daripada taped projek.

Karya Residensi menawarkan 5 jenis saiz rumah dengan harga yang sangat kompetetif. Susunatur dalamnya juga direka dengan penuh ketelitian dan amat praktikal dengan gaya kehidupan masakini. Dengan kedudukan yang sangat strategik ditambah dengan kemudahan yang telah sediada termasuk infrastuktur kemudahan awam, pelaburan hartanah Karya Residensi ini adalah sangat berbaloi.

Terbaru LRT3, iaitu 36KM LRT yang akan menghubungkan Bandar Utama Petaling Jaya dan Bandar Klang dimana ianya telah diumukan pada 24hb April 2013 dan dijangka beroperasi pada tahun 2020. Ini Sudan tentunya meningkatkan inlay hartanah di sekitar bandar Klang termasuklah Karya Residensi. Stesen LRT yang terdekat hanyalah 10 minit daripada tapak projek.

HABIS DIJUAL